Doe mee

Een community van betrokken bewoners heeft samen met de architect een plan ontwikkeld voor Area-M. De typen woningen zijn: stadswoningen, appartementen en tiny houses. In een strakke architectuur met een industriële touch.

De eerste woningen zijn verhuurd. Omdat Area-M een zelfbouw-project is, is actief meedenken en -doen een voorwaarde. Het ontwerp en de indeling van de woningen is afgerond. Maar de inrichting van de buitenruimte en de gezamenlijke werk- en ontmoetingsplek staan nog niet vast. Ook gaan we nog met elkaar in gesprek over het sociale leven op Area-M. Hoe we dat willen (of juist niet), denk aan elkaar ontmoeten, samen de buitenruimte gezellig houden, etc. En welke concrete en uitvoerbare ideeën er leven over duurzaamheid: een auto delen, afval recyclen of een gezamenlijke moestuin aanleggen.

Hoe kun je meedoen?

1. Werksessies/ bijeenkomsten

Meedoen betekent dat je actief werksessies bijwoont. In de agenda op deze website maken wij de werksessie bekend. De buitenruimte, het sociale leven op Area-M, de werk/ ontmoetingsplek passeren in 2019 en 2020 de revue.

2. Events

Meedoen kan ook door een event (mee) te organiseren dat in lijn ligt met waar Area-M voor staat. Heb jij een leuk idee voor een activiteit die past bij Area-M? Als het even kan op locatie en waar je de Area-M community actief bij betrekt? Meld je idee dan via stephan@wijontwikkelensamen.nl en wij bespreken met jou of het past binnen het concept. De organisatie kun je zelf ter hand nemen. Zo hebben Area-M-ers al een keer een wandeling georganiseerd, een meditatie, een weggeefmarkt en een bring & braai. Kijk hier voor inspiratie.

Agenda

Alle bijeenkomsten en events maken wij bekend in onze agenda op deze website en via Facebook. Voor nu staan nog geen definitieve data vast. De eerstvolgende bijeenkomst is voorzien voor eind maart/ begin april 2019.

Meer weten? Kijk hier voor de antwoorden op de meeste vragen!

Bekijk F.A.Q.