Hebben wij een match?

Alle woningen zijn momenteel verhuurd. Wil jij je interesse kenbaar maken voor de toekomst, dan kan dat. Hier lees je hoe. We houden vervolgens jouw gegevens in onze database.

-----------

Area-M is een project dat ontwikkeld en ontworpen is door de toekomstige bewoners, samen met een architect. Deze bewoners vormen de community en wonen inmiddels op Area-M. Wil jij aansluiten bij Area-M dan is meedenken en -doen een voorwaarde. Een match met de huidige bewoners is dat ook.

Wil jij weten of Area-M bij jou past en andersom? Laten we dan kennismaken met elkaar en kijken of het klikt. Dat doen we op de volgende manier:

1. Schrijf een brief (via e-mail + je telefoonnummer!)
Ben jij creatief, ondernemend, avontuurlijk? Wil jij jouw kijk op duurzaam leven delen met anderen? Heb je ideeën voor de gezamenlijke ontmoetingsruimte of over het sociale leven op Area-M? Stuur ons een brief via de mail waarin je ons vertelt waarom jij kiest voor Area-M en wat jij wilt bijdragen aan fijn wonen en leven op Area-M. Als leidraad kun je de volgende zinnen aanvullen:

 • Ik kies voor Area-M omdat….
 • Belangrijke waarden in mijn leven zijn…
 • Ik vind mijzelf creatief en ondernemend want…
 • Wat ik belangrijk vind in mijn contact met andere bewoners op Area-M is…
 • In mijn dagelijks leven ben ik bewust bezig met duurzaamheid want…
 • Voor Area-M heb ik het volgende idee…. (stel iets voor wat je graag zou willen doen op Area-M/ waar je blij van wordt)

Op Area-M kiezen we bewust voor een mix van bewoners. Daarom zijn we ook geïnteresseerd in de volgende informatie.

 • je woonsituatie (alleenstaand, samenwonend, getrouwd, kinderen)
 • je studie/ beroep
 • je leeftijd
 • je bruto jaarsalaris
 • je telefoonnummer
 • voorkeur voor woningtype

Stuur je motivatie naar info@area-mroermond.nl.

2. We zetten jouw naam op een lijst met belangstellenden
Spreekt jouw verhaal ons aan, dan noteren we jouw naam en gegevens op een lijst met belangstellenden. Op het moment dat een woning vrijkomt, checken we je nog een keer op interesse en inkomen.

3. Deelnemen aan activiteiten
Als wij denken dat er een 'match' is, gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Vervolgens maak je ook kennis met de bewoners door deel te nemen aan een aantal activiteiten. Als dat voor iedereen positief uitpakt, maken we definitieve afspraken met elkaar.


--------------

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het uiteindelijk tekenen van het huurcontract kunnen we je om aanvullende informatie vragen zoals een verhuurdersverklaring.

Verhuurd maar toch interesse?

Op dit moment zijn alle woningen van dit type verhuurd. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten, mocht er een woning vrijkomen. WIl je je interesse voor deze woning kenbaar maken voor de toekomst, dan kan dat altijd. Lees hier hoe je dat kunt doen.

Een woning die bij je past

Houd er bij je voorkeur voor een woning rekening mee dat Wonen Zuid passend moet toewijzen volgens de regelgeving. Dat betekent dat je aan een aantal voorwaarden moet voldoen zoals gezinssamenstelling, inkomen en leeftijd. Meer hierover kun je lezen in de folder 'Een woning kiezen die bij je past'. Hierin staat ook een handige vragenlijst die je snel inzicht geeft in wat voor jou mogelijk is.

Lees hier de folder!